Teknik & Engineering - University of Portsmouth

Studin
Teknik & Ingenjör
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Storbritannien
1 september 2020
Kort om utbildningen

Studera teknik, ingenjörsvetenskaper, engineering på University of Portsmouth i England i 3-4 år.

Teknik använder vetenskap, matematik och empiriska bevis för att designa, planera, bygga och underhålla allt från motorer, kraftsystem och maskiner till byggnader och strukturer.

Från nya produktinnovationer till stora offentliga projekt driver teknik den moderna världen framåt – en ingenjörsexamen är alltid relevant och alltid efterfrågad på arbetsmarknaden.

På University of Portsmouth ges ett flertal olika utbildningar inom Engineering, teknik och ingenjörsvetenskap inom fyra ämnesområden:

  • Civil Engineering
  • Mechanical Engineering
  • Electrical Engineering
  • Petroleum Engineering

Beroende på vilken inriktning du bestämmer dig för är din kandidat- eller masterutbildning den perfekta förberedelsen för ett jobb som t.ex flyg- eller rymdingenjör, ingenjör inom produktdesign, geoteknisk ingenjör eller expert på hållbar konstruktion.

EXAMEN
Kandidat, Bachelor och Master

Läs mer och ansök
Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler