Blocket Utbildning är en del av

Certifierad Inköpsassistent

Academy Online
Administration
Ekonomi
Transport & Logistik
Certifierad Inköpsassistent beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
6 veckor
Pris
12 500 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Online
Löpande starter
Kort om utbildningen

Att arbeta som inköpsassistent innebär ofta att man har många bollar i luften samtidigt och får vara en del av flera av företagets verksamhetsområden.

Det är ofta lika viktigt att kunna fatta snabba beslut som att följa företagets inköpsstrategi. Med god bakgrundskunskap och praktisk övning kommer man långt.

Utbildningen ämnar ge dig en helhetsförståelse för inköpsprocessen med både teori och metod. Vi börjar med att gå igenom begrepp och definitioner för att sen komma in på utformningen av inköpsprocessen och vilka val man ställs inför. Särskild vikt i utbildningsmaterialet läggs på sambandet mellan inköp och logistik, eftersom de ofta är nära sammanlänkade.

Vi kommer också särskild beröra ett miljövänligt inköpsförfarande. Olika tillvägagångssätt och praktiska exempel gås igenom och ges som övningsuppgifter. Kunskaper som du tillskansar dig kan du använda för att skapa en långsiktig och uthållig lönsamhet i inköpsprocessen.

ATT STUDERA TILL INKÖPSASSISTENT INNEBÄR ATT:

  • Du startar din utbildning när du vill
  • Du studerar hur du vill, med dator, läsplatta eller mobiltelefon
  • Du avgör själv studietakten
  • Du studerar var du vill
Logga för Academy Online
Om Academy Online

Academy online erbjuder kompetensutveckling
Är det dags att ta nästa steg i din karriär genom att gå en yrkesutbildning eller vill du förstärka din kompetens genom att gå någon kurs
Oavsett hur ditt nuläge är hoppas vi att du hittar någon utbildning hos oss på Academy Online som stärker dig och hjälper dig att ta nästa steg.

VÄLJ SJÄLV
Du kan således studera när du vill och i din egna studietakt. Du kan befinna dig var som helst i världen, givetvis med förutsättningen att du har en Internetuppkoppling. Våra utbildningar är anpassade efter det verktyg du väljer att använda dvs en stationär dator, en laptop, läsplatta eller din smartphone.

MODERNT
Detta är ett modernt sätt att studera där du avgör när du vill studera, var du vill befinna dig och vilka verktyg du vill använda. Kort sagt med vår slogan. "Education made easy".

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök