Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Godshantering lager och terminal sfi/sva Vuxenutbildning

Bergstrands Utbildningar
Transport & Logistik
Godshantering lager och terminal sfi/sva Vuxenutbildning beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
35 veckor
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Du som väljer utbildningen godshantering kan arbeta med lager och logistik på företag eller i större godsterminaler. Vi utbildar dig till ett viktigt jobb!

Som godshanterare har du lätt att få jobb
Lager- och terminalarbetare tar emot varor och kontrollerar att det är rätt produkt och antal när de anländer, samt packar och lastar gods som ska distribueras vidare.

Ett varierat yrke
I terminalerna lossas godset snabbt för att effektivt distribueras vidare. I lagret plockas godset in i rätt fack och levereras in i lagersystemet. Som terminalarbetare och lagerarbetare behöver du vara serviceinriktad och ha bra ordningssinne. Personal inom godshantering, lager och terminal är ett bristyrke.

Så går utbildningen till
Din utbildning kommer att ske inne på skolan men även ute på företag. Utbildningen ger dig möjlighet att ta truckkort och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Parallellt med dina yrkeskurser kommer du även att studera SFI D och/eller svenska som andraspråk beroende på vilken nivå du ligger på.

Utbildningen är på heltid!

Plats

  • Uppsala

Kommande utbildningsstarter

Uppsala

Utbildningsstart
2021-08-09

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Bergstrands Utbildningar

Om Bergstrands Utbildningar

Vårt nytänkande blev en succé
Bergstrands utbildningar startade för att förändra utbildningsbranschen. Vi ville skapa utbildningar som svarar mot företagens konkreta behov och som ger våra elever viktiga jobb. Idag är vi en stabil utbildningskoncern med utbildningar i toppklass. Vi är inte störst, men vi fortsätter att vara ledande.

Vårt DNA
Vi är alltid nära.
Vi sätter individen i centrum.
Vi är inte krångliga.
Vi tar eget ansvar.
Vi driver framåt.
Vi är öppna för nytt.

Vår vision
Vi är Sveriges ledande utbildare för människor på deras väg mot viktiga jobb genom att vi ständigt utmanar den traditionella synen på pedagogik och metoder, och alltid sätter individen i centrum.

Vår mission
Varje dag, hela tiden.
Tillsammans gör vi det
som krävs.

Att plugga hos Bergstrands
Utbildningarna har tydlig förankring i verkligheten och leder till viktiga jobb. Vi ser hur många elever får jobberbjudanden redan under sin praktik. Vi ser också hur skoltrötta elever får en nytändning och uppnår goda studieresultat. Bergstrands utbildningar är i ständig utveckling. Vi grundades 2006 (under namnet Yrkesplugget) med utbildningar inom bygg & transport samt sfi. Idag bedriver vi utbildning i Stockholms och Uppsala län på sex olika platser. 

Välkommen att söka dig till oss!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök