Blocket Utbildning är en del av

Ta truckkort A och B hos oss med körgaranti!

Truckexperten
Transport & Logistik
Ta truckkort A och B hos oss med körgaranti! beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 dagar
Pris
1 999 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Norrköping
Löpande starter
Nässjö
Löpande starter
Jönköping
Löpande starter
Kort om utbildningen

Säkra ditt jobb som truckförare genom ett truckkort från Truckexperten. Vi utbildar med fokus på att du ska känna dig trygg och säker när du kommer ut i verkligheten och jobbar som truckförare.

Boka en kurs för truckkort och ta ett steg närmare ditt jobb som truckförare redan idag!

Är du arbetslös hjälper vi dig med jobbsökande efter din kurs hos oss, läs mer genom att klicka dig vidare till vår hemsida!

Varför truckkort?

  • Lager- & industrisektor är stor med goda möjligheter till arbete. Det är ett krav av företag i branschen att du ska ha truckkort för att jobba som truckförare.
  • Arbetet som truckförare är varierande & välbetalt!
  • Truckkort är en investering! Ta ditt truckkort idag och säkra jobbet som truckförare!


Vi har körgaranti vilket innebär att du är välkommen tillbaka till oss efter avslutad utbildning helt kostnadsfritt för att praktisera mer och uppdatera dina kunskaper.

Hos oss i Jönköping, Nässjö & Norrköping utbildar vi i truckutbildning A och B. I utbildningen ingår följande trucktyper: A1-A och B1-B4.

Pris:
Jönköping: 1999:- (ordinarie pris 2799:-) sommarkampanj till 31:a augusti.
Nässjö: 1999:- (ordinarie pris 2799:-) sommarkampanj till 31:a augusti.
Norrköping: 2449:- (ordinarie pris 2799:-)

Adress:
Jönköping: Mogölsvägen 4, 555 93 Jönköping.
Nässjö: Terminalgatan 6, 571 34 Nässjö.
Norrköping: Koppargatan 27, 602 23 Norrköping.

Dag 1, genomförs den praktiska delen med truckkörning och övningar.
Dag 2, genomförs teoridelen av dig hemifrån digitalt.
Dag 3, vi skickar ditt truckkort till dig.

Logga för Truckexperten
Om Truckexperten

Välkommen till oss på Truckexperten! Vi erbjuder truckutbildningar i Jönköping, Nässjö och Norrköping. Ta truckkort hos oss med körgaranti till marknadens bästa priser! Hos oss tar du truckkort snabbt och smidigt! Alla våra instruktörer är certifierade och du får alltid ett registrerat och certifierat truckkort hos oss! Våra truckutbildningar riktar sig till er som använder truck i ert arbete. Våra kurser ger grundläggande kunskaper och färdigheter. I utbildningen ingår även moment som säkerhetsfrågor och tillsyn av trucken.

Truckexpertens truckutbildningar har som mål att utbilda er till truckförare som är goda ambassadörer för oss när ni kommer ut till er arbetsplats och arbetar. Kursen inriktar sig på att ni ska få goda säkerhetskunskaper och bli resurseffektiva truckförare. Alla våra truckutbildningar följer Truckläroplan (TLP) 10.

Vi håller till i toppmoderna och fräscha lokaler i Jönköping, Nässjö och Norrköping med tillgång till många olika truckar. Hos oss slipper du vänta på din tur under utbildning och har alltid maximal körtid för att lära dig att köra truck. Helt i linje med vårt fokus att ni ska känna er trygga när ni börjar arbeta som truckförare.

Vi har körgaranti vilket innebär att du får komma tillbaka kostnadsfritt och praktisera ytterligare om du känner dig osäker. Det är viktigt för oss att du hanterar din truck på rätt sätt.

Läs mer om våra truckutbildningar eller boka en tid på hemsidan.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök