Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Ta truckkort hos AD Maskin!

AD Maskin
Transport & Logistik
Ta truckkort hos AD Maskin! beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
2 dagar
Pris (exkl. moms)
3 320 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Arbetsmiljöverkets föreskrifter säger att den som skall arbeta med truck skall ha utbildning så att tillräckliga kunskaper uppnåtts och man har fått arbetsgivarens tillstånd. Även arbetsledare som i sitt arbete kommer i kontakt med truckar skall ha rätt utbildning

För att få arbeta med truckkörning måste du ha ett truckkort (truckförarbevis). Vi anordnar truckförarutbildning (truckkurs), kommer överens om utbildningsställe som passar och när du klarat teori- och körprov får du sedan ett truckkort (utbildningsbevis). Vi utbildar enligt TLP10, vilket är rekommenderat av Arbetsmiljöverket.

Vad krävs för att få gå en truckförarutbildning?

  • Du ska ha kompetens som motsvarar de kunskaper och färdigheter som enligt körkortslagen krävs för att få körkort.
  • Du måste inte ha körkort för bil för att få truckkort men utan vanligt körkort får du inte jobba med eller framföra trucken på allmän plats. 
  • Du ska ha fyllt 18 år, ha god syn, bra rygg, vara i psykisk balans, ha gott omdöme och ansvarskänsla.


Utbildningen ges även i Umeå, se hemsidan för mer information.

Plats

  • Gävle

Kommande utbildningsstarter

Gävle

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för AD Maskin

Om AD Maskin

AD Maskin erbjuder en rad olika maskinutbildningar för både privatpersoner och företag. Med vår hjälp kan du bland annat ta ditt yrkesbevis för truck, grävmaskin och hjullastare. Dessutom erbjuder vi utbildningar för att öka säkerheten på arbetsplatser och vid hantering av maskiner.

Vi har platsförlagda kurser i våra lokaler i Gävle men erbjuder även skräddarsydda utbildningar. En skräddarsydd utbildning är perfekt om ni är flera som behöver utbildas samtidigt. Då anpassar vi utbildningen efter just era behov för att ni ska få den utbildning ni verkligen behöver.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök