Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Internationell handelslogistiker, Umeå, Distans

Folkuniversitetet Umeå
Transport & Logistik
Internationell handelslogistiker, Umeå, Distans beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
4 terminer
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Växande internationell handel och skärpta miljökrav ställer krav på smarta logistiklösningar vilket leder till en ökad efterfrågan på välutbildade handelslogistiker.

Att vara på rätt plats i rätt tid, är en förutsättning för en effektiv produktion och försäljning i ett företag. Efter denna utbildning kan du t.ex. arbeta som speditör (även internationellt), transportlogistiker eller trafikledare.

Distansstudier
Denna utbildning är på helfart och har fysiska träffar i Umeå vid 10 tillfällen under utbildningen. Dessa moment är obligatoriska att närvara vid och kan innefatta tentamina, laborationer och/ eller studiebesök. 

Att läsa på distans kan vara ett bra alternativ för dig som vill studera på en Yrkeshögskoleutbildning utan att flytta. Undervisningen sker på olika sätt via vår lärplattform där du hittar allt ditt kursmaterial och pratar med dina studiekamrater och lärare via video, chatt och forum.

När startar utbildningen och när är sista ansökningsdag?
Utbildningen startar den 9 september 2021 och sista ansökningsdag är den 15 april 2021.

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
2021-09-09

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Folkuniversitetet Umeå

Om Folkuniversitetet Umeå

Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv.

Kunskap förändrar
Vi anser att kunskap har ett värde i sig, för den enskilde och för samhällsutvecklingen i stort. Folkuniversitetet är ett studieförbund som ska vara en naturlig mötesplats för människors fria kunskapssökande – för lärande, kulturupplevelser och möjlighet till reflektion.

Idag består Folkuniversitetet av fem olika stiftelser med säte i Lund, Göteborg, Stockholm, Uppsala och Umeå. Därtill finns ett gemensamt förbundskansli. I våra styrelser sitter representanter från såväl universiteten, studentkårerna och Folkuniversitetsföreningen.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök