Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Lastbil & släp till lastbil - Körkortsbehörighet

Axelssons Trafikskolor
Transport & Logistik
Lastbil & släp till lastbil - Körkortsbehörighet beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
3 veckor
Pris
30 000 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Västerås
Löpande starter
Kort om utbildningen

Lastbil
C-kort ger ger dig rätt att köra lastbil över 3,5 ton i totalvikt. Utbildningen består av två delar, en teoretisk och en praktisk del. Det tar cirka 3-5 veckor för att ta ett C-körkort om du studerar på heltid. Själva utbildningen tar normalt 2-3 veckor men sen tar det lite tid att få provtid hos Trafikverket. Hur du lägger upp tiden för utbildningen är upp till dig och vilken möjlighet du har tidsmässigt. Vi anpassar takten efter din tid. Normalt kör man 15-30 lektioner á 45 minuter om du inte har kört tunga fordon tidigare. Detta gäller när du som ensam person tar ditt C-kort. Större grupper tar lite längre tid.

Släp till lastbil
Är du intresserad av CE-behörighet (tung lastbil med tungt släp) bör du säga till om det redan från början eftersom det blir lättare att planera din utbildning, men du måste trots allt gå igenom C-behörigheten först.

Priser:

  • Lastbil (C): ca 18 000-27 000 kr.
  • Släp till lastbil (CE): ca 24 000-30 000 kr.

Vi har utbildning på C och CE i Västerås, Eskilstuna och Köping.

Logga för Axelssons Trafikskolor
Om Axelssons Trafikskolor

Vi är ett väletablerat utbildnings företag i Västramälardalen. Vårt mål är att bli bäst på det vi gör, och med det ständigt utvecklas.

Vi har utbildat sedan år 1951 och med det har vi samlat på oss stor erfarenhet. Vi ser alltid individen och anpassar våra utbildningar för just dig!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök