Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Logistiker och transportledare, 390 YH-poäng

Kunskapscompaniet
Transport & Logistik
Logistiker och transportledare, 390 YH-poäng beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 år
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
Avgiftsfritt
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Är du den som gillar att styra upp och planera?

Som logistiker och transportledare får du leda och skapa hållbara flöden för varor och transporter som är effektiva, ekonomiska och miljövänliga. 

Arbetets fokus är både lokalt, regionalt och internationellt. Många lokala och nationella företag är engagerade i utbildningen eftersom deras rekryteringsbehov växer. Du har stor chans att få jobb.

Efter utbildningen kan du jobba bland annat som: logistikledare, transportledare, transportplanerare, logistiker, produktförsörjning, speditör, transportsamordnare.

Utbildningens innehåll i korthet 
I utbildningen varvas teori och praktik genom lärarledda genomgångar, föreläsningar och projektarbeten som förbereder dig till en arbetsledande position. 

Ungefär 1/3 del av utbildningen är företagsförlagd (lärande i arbete, LIA), vilket redan under utbildningen ger goda kontakter med framtida arbetsgivare. 

Du söker din utbildning direkt på nätet på www.kunskapscompaniet.se/yrkeshögskolan

Plats

  • Eskilstuna

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Kunskapscompaniet

Om Kunskapscompaniet

Kunskapscompaniet bedriver yrkesutbildningar med målet att du som student ska kunna gå ut i jobb direkt efter avslutad utbildning. Verksamheten bedrivs i nära samarbete näringslivet och anpassas efter deras behov. Efter mer än 25 år som utbildningsföretag är det fortfarande vårt framgångskoncept.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök