Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

YKB Fortbildning del 1- 5

Bomhus Trafikskola
Transport & Logistik
YKB Fortbildning del 1- 5 beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 vecka
Pris
1 875 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Yrkeskompetensbevis Gods/persontransporter (35-timmars) delkurs 1-5
Kraven på yrkeskompetensbevis tillämpas sedan den 10 september 2008 för persontransporter med buss och sedan den 10 september 2009 för godstransporter med tung lastbil. Lagen bygger på ett direktiv som är antaget av EU och den gäller förare som utför gods- eller persontransporter med fordon som kräver körkortsbehörigheterna C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D eller DE. Krav på yrkesförarkompetens gäller i alla länder inom EU samt i Norge, Island och Liechtenstein, det vill säga alla EES-stater. Om man innehar körkort för både C/CE och D/DE så räcker det att gå grundkurs för en av behörigheterna.

Lagen innehåller bland annat krav på grundutbildning, som efter godkänt prov leder till ett yrkeskompetensbevis. Yrkeskompetensbeviset gäller i fem år. Därefter krävs att föraren går en återkommande fortbildning vart femte år för att förnya beviset.

Kursen innefattar nedanstående områden:

  • Optimering/Rationell körning
  • Godstransporter
  • Lagar & Regler
  • Ergonomi & Hälsa
  • Trafiksäkerhet & Kundfokus


Ordinarie pris: 1875:- inkl. moms/delkurs.
Utbildningsorter: Gävle, Arvika och Köping.
Kurser på annan ort eller företagsförlagd kan genomföras men minsta antalet deltagare 10 st, kontakta oss då per telefon.

Anmälan till kurs görs via vår hemsida/kalendern.

Plats

  • Gävle

Kommande utbildningsstarter

Gävle

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Bomhus Trafikskola

Om Bomhus Trafikskola

Bomhus Trafikskola är en komplett trafikskola med eget boende och vi är specialiserade på intensivutbildning av körkort. Vi anpassar utbildningen efter varje elev för att uppnå bästa resultat och målsättningen är att du ska vara färdig på 2 veckor.

Bomhus Trafikskola erbjuder ett bekvämt och ekonomiskt sätt för dig att ta ditt körkort på, i den takt som passar dig. Vi har ett stort utbud av kurser med fokus specifikt på intensivkurser. Vi ger dig en heltäckande körkortsutbildning med strukturerad teori och praktiska övningar.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök