Blocket Utbildning är en del av
Hitta en utbildning som passar just dig!
Här på Blocket Utbildning har vi massvis av utbildningar, kurser och program.

Utbildningar inom Taxichaufför

4 utbildningar hittades
Utbildningstyp
Studieform
Studietakt
Studielängd
Avgifter
Sen ansökan
Utbildningsstart
Plats

Utbildningar inom Taxichaufför

4 utbildningar hittades

Utbildning till Taxiförarlegitimation (taxikörkort, taxikort, taxileg, taxilegitimation)

Löpande starter
Yrkesutbildning
Vi har både distans och lärarledda taxikurser. Vår kursbok är på drygt 100 sidor (A4) och innehåller både teorin för Riksprovet och Körprovet. Vi uppdaterar kursmaterialet flera gånger per år. Kursmaterialet är fokuserat på att du både ska bli en bra taxiförare och klara Trafikverkets prov. Språket är enkelt och det viktigaste är understruket för att alla ska förstå och kunna lära sig kursmaterialet snabbt och enkelt. Onlinekursen innehåller: 250 övningsfrågor med facit Övningsprov med liknande frågor som på Trafikverket Onlinekurs med inspelade lektioner och videokörlektioner. Ca 80 % av våra studenter får godkänt på Trafikverkets prov vid första försöket!
Svensk Taxiskola

Starta eget - Taxi & Gods

Löpande starter
Yrkesutbildning
Utbildning för starta eget taxi eller gods företag (åkarekurs, trafiktillstånd, transportörkurs) Vi har både onlinekurser och kurser med lektioner. Kursinnehåll Du kan börja kursen nu! Ring 0771-940 940 för mer information! Vi uppdaterar kursmaterialet flera gånger per år. Kursmaterialet är fokuserat på att både klara proven hos Trafikverket och att praktiskt kunna tillämpa kunskaperna i ditt företag. Språket i kursmaterialet är enkelt och det viktigaste är understruket för att alla ska förstå och kunna lära sig det snabbt och enkelt. Ca 80 % av våra studenter får godkänt på Trafikverkets prov vid första försöket! I onlinekursen har du: Över 500 övningsfrågor med svar. Övningsprov med liknande frågor som på Trafikverket Onlinekurs med inspelade lektioner. Vi hjälper också, utan extra kostnad, till med: Tidsbokning för Trafikverkets prov Ansökan om Trafiktillstånd och Fordonsanmälan till Transportstyrelsen Att få jobb hos beställningscentraler vi samarbetar med. Med andra ord, vi hjälper dig från början tills att du har jobb!
Svensk Taxiskola

Bli taxiförare i Taxi Stockholm

Löpande starter
Yrkesutbildning
Är du Taxi Stockholms nya superförare? Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar, därför är vi stockholmarnas förstahandsval. Hos oss får du en kostnadsfri grundutbildning som består av digitala självstudier och lärarledda pass. Våra kurser startar varje vecka så du kan komma igång snabbt. Hur lång tid det tar att bli klar är individuellt men räkna med att det tar sammanlagt 10-20 timmar. Taxiförarlegitimation (taxikörkort, taxikort, taxilegitimation, taxileg) För att köra taxi behöver du skaffa en taxiförarlegitimation (TFL) som utfärdas av Transportstyrelsen. Om du inte har taxiförarlegitimation hjälper vi dig att komma igång med det. Låter detta som något för dig? Besök vår hemsida för mer information. Nu kör vi!
Taxi Stockholm 15 00 00 AB

Taxi-legitimation

Löpande starter
Yrkesutbildning
3 DAGARS INTENSIVKURS TAXI Kursen kommer att ge deltagaren goda förutsättningar att klara trafikverkets teoretiska och praktiska prov för Taxiförarlegitimation (TFL). Kursen kommer att läggas upp gruppvis men med individuella scheman för varje deltagare. Deltagarna kommer att ha lärarledda teorilektioner i ämnena: Kartläsning Taxi branschens uppbyggnad och regler Trafiklagstiftning Kundbemötande och särskilda behov och funktionsnedsättningar. Hot om våld och konflikthantering. Varumärket, betydelsen av detta. Fordonsunderhåll, miljö och ekonomi. Körning under särskilda förhållanden. Utöver detta så kommer det att läggas in körlektioner med en tonvikt på miljömässig körning samt en bättre förståelse för trafiksäkerhet. Möjlighet till boende med gemensamt kök finns under hela tiden. Pris: 7600:- inkl. moms. Anmälan till kurs görs via vår hemsida/kalendern.
Bomhus Trafikskola