Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Hjullastare Valideringskurs

TMU Truck & Maskinutbildning
Industri
Transport & Logistik
Hjullastare Valideringskurs beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
10-20 timmar
Pris (exkl. moms)
6 000 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Under hjullastarutbildningen får du bland annat lära dig grunderna för hjullastare inom områden som arbetsmiljö, förarbehörighet, säkerhet, konstruktion, godshantering, redskap, daglig tillsyn och manövrering.

Utbildningen genomförs på plats hos oss i Grängesberg men går även att göras företagsanpassad vilket innebär att vi kan komma till er och utbilda er personal oavsett dag, kväll eller natt. 

Vem passar Hjullastare Valideringskursen för?
Utbildningen passar dig som har kört Hjullastare tidigare men nu har ett inaktuellt kort som du behöver uppgradera. Du behöver alltså viss erfarenhet av tunga maskiner för att gå denna utbildning.

Efter utbildningen
Efter slutförd kurs kan man lite förenklat säga att du har kunskap att arbeta med hjullastaren ”ovan marknivå” (allt utom anläggning). Beroende på din tidigare erfarenhet kan vi sedan erbjuda antingen ett kompetensprov eller en vidareutbildning.

Pris
6000-9000 kr exkl. moms beroende på tidigare kunskaper och hur utbildningen läggs upp.

Plats

  • Ludvika

Kommande utbildningsstarter

Ludvika

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för TMU Truck & Maskinutbildning

Om TMU Truck & Maskinutbildning

TMU Truck & Maskinutbildning strävar och arbetar för att möta transportbranschens behov av välutbildade truck- och maskinförare. 

Vi skräddarsyr utbildningen efter ditt företags behov – det vill säga, vi anpassar oss efter vilken typ av utrustning som används och vilka arbetsuppgifter som utförs med dessa.

Vi har över 30 års erfarenhet av materialhantering!
Med våra utbildningar vill vi dela med oss av vår mångåriga erfarenhet av truck och maskinyrket där vi sätter säkerheten främst. Vi är självklart utbildade och certifierade i alla utbildningsområden som vi erbjuder. Vi följer även utbildningsplaner framtagna av TYA och MA-SYSTEM.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök