Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Trafiklärarutbildning – Bli trafiklärare!

SYAB Gruppen
Transport & Logistik
Utbildning
Trafiklärarutbildning – Bli trafiklärare! beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
1,5 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Hur vill du att det ska kännas när du är klar med din trafiklärarutbildning? Din målbild är startskottet på vårt jobb. Vi vill hjälpa dig att nå dina mål. Med din målbild och motivation och vår erfarenhet och kompetens kommer du att lyckas. Om dessa egenskaper stämmer in på dig kommer du att trivas som trafiklärare.

Vi har motiverade och engagerade lärare med erfarenhet och kompetens för att genomföra en trafiklärarutbildning med garanterat hög kvalitet.

Initiativet till ansökan kommer från många branschföreträdare i södra och sydöstra Sverige. Branschföreträdarna uppger att det finns ett stort förtroende för utbildningsanordnaren Syab Gruppen att utbilda trafiklärare till den kompetens som efterfrågas.

Syab har egen trafikskoleverksamhet och möter därigenom många trafikskoleföretag. Syab är ett medlemsföretag med lång erfarenhet inom branschorganisationen Sveriges Trafikutbildares Riksförbund (STR). Med vårt stora kontaktnät och genom en aktiv ledningsgrupp som styr utbildningen vet vi vad som krävs för att få jobb.

Trafiklärare - Ett yrke som behövs!
Trafiklärarna behövs för att öka människors valfrihet att resa och möjligheter till ökad mobilitet. Du blir därför betydelsefull eftersom det är ett stort behov av trafiklärare i Sverige, därför behövs trafiklärarutbildningen. 

Efter avslutad trafiklärarutbildning finns det flera alternativ för dig att arbeta eller utbilda dig till:

  • Trafiklärare på trafikskola för personbil
  • Tungutbildare
  • Utbildningsledare
  • MC-lärare
  • Trafiklärare på gymnasiets Fordons- och transportprogram
  • Trafikinspektör


Ansökan öppnar 2021-02-01.

Plats

  • Kalmar

Kommande utbildningsstarter

Kalmar

Utbildningsstart
2021-08-23
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för SYAB Gruppen

Om SYAB Gruppen

Syab erbjuder utbildningar av hög kvalitet inom trafik- och transportsektorn. Vi anpassar vår verksamhet efter kundens och branschens behov. Det innebär att många av våra elever har lätt att få jobb när de är klara med sin utbildning.

För oss är det viktigt att elever och personal känner sig välkomna. Glada och trygga elever lär sig mer och motiverade lärare lär ut bättre. Därför försöker vi alltid att vara både engagerade och engagerande i vårt arbete.

Våra goda kunskaper och höga kvalitet ger en bra undervisning. Vi strävar efter att ha en ledande roll i branschen och vill vara ett naturligt första val. Vi vet vad vi kan – och det skapar förtroende, både på skolan och utanför.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök