Blocket Utbildning är en del av

Barnskötare/Elevassistent

Svea Education
Utbildning
Barnskötare/Elevassistent beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
Avgiftsfritt
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
Löpande starter
Kort om utbildningen

Barnskötarutbildningen är en yrkesutbildning för dig som är intresserad av att arbeta med barn. Om du fascineras av barns oändliga fantasi och vill lära dig att förstå hur de tanker, så är det har utbildningen för dig.

Efter utbildningen kan du arbeta som barnskötare på förskola och familjedaghem, eller som elevassistent inom skol- och fritidsverksamhet.

Det är en grundläggande utbildning där du får lära dig om barns lärande och växande, pedagogik och omsorg. Vi följer redan nu den nationella utbildning som Skolverket har tagit fram, vilket ger dig goda förutsättningar på arbetsmarknaden.

Omfattning: Grundutbildningen till barnskötare/elevassistent omfattar 45 veckors studier på helfart under dagar och kvällar.

Löpande intagning, regelbundna kursstarter året om.

Logga för Svea Education
Om Svea Education

Vi erbjuder gymnasiala yrkesutbildningar inom barn och fritid, vård och hälsa samt ekonomi och företagande. Dessutom har vi också ett brett utbud av fristående kurser inom matematik, språk, ekonomi, vård och omsorg samt barn och fritid. 

Hos oss kan du vara flexibel och välja det som passar dig bäst, att läsa kurserna via klassrumsundervisning eller att ta del av undervisningen på distans.

Våra lärare har både teoretisk kompetens och praktisk erfarenhet inom de områden de undervisar i och vi har skapat yrkesutbildningarna i samarbete med representanter från näringslivet. På så sätt säkerställer vi att ni som blivande arbetstagare ska få bästa möjliga förutsättningar i er kommande karriär.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök