Diplomerad Fritidsledare

Academy Online
Utbildning
Diplomerad Fritidsledare beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
10 veckor
Pris
14 900 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Online
Löpande starter
Kort om utbildningen

Fritidsledaren möter du på fritidsgårdar och inom föreningslivet. Man jobbar oftast ungdomsgrupper men man kan också träffa äldre. Man leder, inspirerar och hjälper de grupper man arbetar med att förverkliga de idéer som grupperna kan tänkas ha.

Denna diplomerade Fritidsledarutbildning är till för dig som vill ha en utbildningsgrund i ditt professionella eller ideella arbete med barn och ungdomar. Vill du stärka din roll som ledare och nyskapare av barn- och ungdomsverksamhet då är detta utbildningen just för dig.

Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

ATT STUDERA TILL FRITIDSLEDARE INNEBÄR ATT:

  • Du startar din utbildning när du vill
  • Du studerar hur du vill, med dator, läsplatta eller mobiltelefon
  • Du avgör själv studietakten
  • Du studerar var du vill
Logga för Academy Online
Om Academy Online

Academy online erbjuder kompetensutveckling
Är det dags att ta nästa steg i din karriär genom att gå en yrkesutbildning eller vill du förstärka din kompetens genom att gå någon kurs
Oavsett hur ditt nuläge är hoppas vi att du hittar någon utbildning hos oss på Academy Online som stärker dig och hjälper dig att ta nästa steg.

VÄLJ SJÄLV
Du kan således studera när du vill och i din egna studietakt. Du kan befinna dig var som helst i världen, givetvis med förutsättningen att du har en Internetuppkoppling. Våra utbildningar är anpassade efter det verktyg du väljer att använda dvs en stationär dator, en laptop, läsplatta eller din smartphone.

MODERNT
Detta är ett modernt sätt att studera där du avgör när du vill studera, var du vill befinna dig och vilka verktyg du vill använda. Kort sagt med vår slogan. "Education made easy".

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök