Blocket Utbildning är en del av

Trafiklärarutbildning

Utbildarna AB
Fordon
Utbildning
Trafiklärarutbildning beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
14 månader
Pris
Avgiftsfritt
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Helsingborg
2021-01-18
Kort om utbildningen

Som trafiklärare arbetar du med att utbilda morgondagens bilförare. Det är ett socialt och roligt arbete där du får träffa många olika människor och hjälpa dem i deras resa mot ett körkort.

Trafiklärarutbildningen i Helsingborg genomförs med en hög grad av arbetslivsanknytning. Utöver 15 veckors LIA (lärande i arbete) på heltid så genomförs 1 dag per vecka ute på någon trafikskola. Under senare delen av utbildningen driver de studerande också en egen "trafikskola". Detta för att få en så verklighetsanknuten utbildning som möjligt. Utbildningen genomförs under totalt 60 veckor (300 yrkeshögskolepoäng) och endast med två veckors studieuppehåll under jul- och nyårshelgen.
Utbildningen består av tio olika delkurser där teori varvas med praktik. Under senare delen av utbildningen ingår ett examensarbete som knyter an till de olika delkurserna som ingår i utbildningen.

Ansökningsperiod: 1 juni - 10 september

Läs mer om utbildningen och ansök via vår hemsida!

Logga för Utbildarna AB
Om Utbildarna AB

Utbildarna i Helsingborg startade 1997 och har sedan starten genomfört utbildning för privatpersoner, företag och offentlig sektor. Vi utbildar inom området transport och trafik, lager och logistik samt trafikläraryrket.

Besök gärna vår hemsida för att se om vi har en utbildning som passar just dig!

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök