Blocket Utbildning är en del av

Helgkurser 2 dagar - Klassisk

Högskoleprovskurser
Utbildning
Helgkurser 2 dagar - Klassisk beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Deltid
Studielängd
2 dagar
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
2 995 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
Löpande starter
Kort om utbildningen

Två heldagar med undervisning i små nivåindelade grupper om max 13 deltagare. Kursen passar dig som vill ha en komplett genomgång av provets alla åtta delar tillsammans med strategier, metoder och de bästa tipsen. Under kursen varvar vi genomgångar med gruppövningar i små nivåanpassade grupper. I kursen ingår vår övningsbok med teorisammanfattningar och över 700 egenutvecklade uppgifter samt vårt HP-kit med block, penna, sudd, linjal och markeringspenna.

Komplettera med
Kombinera med vår helgkurs med Mattefokus för att få en komplett genomgång av den matematik du behöver kunna på högskoleprovet. Eller kombinera med en provsimulering där du får göra ett specialkonstruerat högskoleprov med individuell återkoppling. Eller varför inte först mjukstarta med en endagars intensivkurs för att bli introducerad till högskoleprovet och hur du snabbt kan förbättra din provteknik.

Logga för Högskoleprovskurser
Om Högskoleprovskurser

Högskoleprovskurser är Sveriges största anordnare av undervisning inför Högskoleprovet. Hos oss får du strategier, metoder och tips som snabbt förbättrar din provteknik. Vi har sedan starten 2009 hjälpt tusentals att nå utbildningen de drömt om. 

Vi erbjuder både intensivkurser, helgkurser och provsimulering. Dessutom har vi privat undervisning för dig som vill ha individuell hjälp och den ges både i våra kurslokaler eller online för att det ska finnas ett alternativ som passar alla.

Våra erfarna coacher och kursledare är handplockade bland dem som redan uppnått resultatet 2.0 på högskoleprovet och dessutom besitter den pedagogiska förmågan att på bästa sätt förmedla sina kunskaper.

Utbildningstyper
Universitet / Högskola
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök