Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Onlineutbildning inför högskoleprovet - VIP-medlemskap inför ett högskoleprov

Högskoleprovguiden
Utbildning
Onlineutbildning inför högskoleprovet - VIP-medlemskap inför ett högskoleprov beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
50%
Studielängd
6 månader
Pris
2 490 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Förberedande onlineutbildning inför nästa högskoleprov som ger dig allt du behöver för att nå ett toppresultat på både de verbala och kvantitativa delarna.

I utbildningen ingår följande:

  • Beprövade strategier, metoder, tips och tricks för alla provdelar som hjälpt tiotusentals studenter på högskoleprovet hittills.
  • Kursen "All matte du behöver" med utförliga matematiska teorigenomgångar, de flesta med videolektioner, som går igenom all teori som behövs för de kvantitativa delarna så att du kan fokusera på de områden som är relevanta för just högskoleprovet. Om det t.ex. var ett tag sedan du läste matematik på gymnasiet fungerar detta som en tidseffektiv repetition av relevanta mattekoncept.
  • Tusentals specialkonstruerade övningsuppgifter med detaljerade förklaringar steg för steg för alla provdelar (XYZ, KVA, NOG, DTK, ORD, MEK, LÄS och ELF) så att du ska bygga upp de färdigheter som testas på högskoleprovet. Du behöver inte ta dig igenom allt material för att vara förberedd inför nästa högskoleprov, men samtidigt ger bredden av tillgängligt material dig möjligheten att fokusera extra på de provdelar där du har störst behov och plugga precis så mycket du vill och hinner utan att det blir repetitivt.
  • Du blir också tilldelad en personlig coach som själv skrivit maximala 2,00 på högskoleprovet som hjälper dig att lägga upp en individuell studieplan. Planen utgår från dina mål, ditt utgångsläge och din tillvaro i övrigt för att du ska få ut så mycket som möjligt av varje timme du har att investera i dina förberedelser. Du kan även vända dig till din coach med frågor om studieteknik eller annat du undrar över under hela utbildningens varaktighet.
  • Slutligen ingår också vår support som hjälper dig reda ut alla frågetecken om du t.ex. fastnar på en specifik uppgift eller genomgång i utbildningen. All support och coachning sker smidigt via mail och vi finns tillgänglig alla dagar i veckan så att du ska få svar så snabbt som möjligt oavsett när du pluggar.

Plats

  • Online

Kommande utbildningsstarter

Online

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Högskoleprovguiden

Om Högskoleprovguiden

Har du svårt att komma in på din målutbildning? Med Högskoleprovguiden kan du plugga smart, besegra högskoleprovet och nå utbildningen du drömt om!

Vi har sedan 2004 utbildat fler än 150 000 studenter till att nå sina högskoleprovmål med hjälp av vår onlineutbildning. Med vår VIP-utbildning får du allt du behöver för att klara högskoleprovets alla delar och inklusive personlig coachning.

Ge dig själv bästa förutsättningar på högskoleprovet och studera med oss!

Utbildningstyper
Universitet / Högskola
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök