Blocket Utbildning är en del av

Provsimulering

Högskoleprovskurser
Utbildning
Provsimulering beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Deltid
Studielängd
1 dag
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
895 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
Löpande starter
Kort om utbildningen

Simulera provdagen med ett av våra två kompletta och specialkonstruerade högskoleprov. Redan dagen efter får du individuell feedback skickad till dig med personliga tips som kan hjälpa dig framåt utifrån just dina förutsättningar och behov. I provsimuleringen ingår vårt HP-kit med penna, sudd, linjal och markeringspenna.

Komplettera med
Kombinera med våra helgkurser där du får en komplett genomgång av provets alla åtta delar, i små nivåindelade grupper. Eller kombinera provsimuleringen med en intensivkurs där du under en heldag får genomgångar och strategier som snabbt förbättrar din provteknik.

Logga för Högskoleprovskurser
Om Högskoleprovskurser

Högskoleprovskurser är Sveriges största anordnare av undervisning inför Högskoleprovet. Hos oss får du strategier, metoder och tips som snabbt förbättrar din provteknik. Vi har sedan starten 2009 hjälpt tusentals att nå utbildningen de drömt om. 

Vi erbjuder både intensivkurser, helgkurser och provsimulering. Dessutom har vi privat undervisning för dig som vill ha individuell hjälp och den ges både i våra kurslokaler eller online för att det ska finnas ett alternativ som passar alla.

Våra erfarna coacher och kursledare är handplockade bland dem som redan uppnått resultatet 2.0 på högskoleprovet och dessutom besitter den pedagogiska förmågan att på bästa sätt förmedla sina kunskaper.

Utbildningstyper
Universitet / Högskola
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök