Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Yrkesutbildning - certifierad hundtränare och coach

Forshaga Akademin
Beteende- & Socialvetenskap
Miljö & Djurvård
Utbildning
Yrkesutbildning - certifierad hundtränare och coach beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
1 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
24 000 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Forshaga
2021-01-01
Kort om utbildningen

Välkommen till Klarafors och ForshagaAkademins hundtränar- och coachutbildning.
Under ett år utvecklas du som hundtränare och blir framgångsrik i din roll att coacha andra ekipage mot deras mål i vardags- och träningssituationer. Utbildningen innehåller en fördjupningsdel där du själv väljer inriktning, exempelvis freestyle- och HtM-instruktör, rallylydnadsinstruktör eller problemutredare.

Utbildningen innehåller fem ämnesområden (hundträning, hundkunskap, psykologi & sociologi, pedagogik & ledarskap samt entreprenörskap) och är uppdelad på tio block med tillhörande teoretiska och praktiska delprov.

Denna hundtränarutbildning passar dig som vill jobba inom hundbranschen, men också dig som vill utvecklas inom hundträning för eget bruk, i vardagen eller mot tävling. Du tränar din egen hund och jobbar med mental träning och prestationspsykologi hos dig själv, för att sen lära dig att coacha andra inom samma områden. För dig som vill arbeta inom hundbranschen får du möjlighet att utveckla ett varumärke som står för kvalitet och omtanke.

Undervisningen är anpassad för att göra det möjligt att kombinera med annat arbete, då de fysiska träffarna sker en helg i månaden i Forshaga. Övrig studietid förlägger du på valfri plats med stöd från kursledare och övriga kurskamrater på distans.

Pris
19200 kr ex. moms

Läs mer om och anmäl dig till utbildningen på ForshagaAkademins webbplats. Sista anmälningsdag är 31 oktober 2020.

Logga för Forshaga Akademin
Om Forshaga Akademin

Forshaga Akademin har funnits sedan 1997 och här erbjuder vi i dagsläget både gymnasieprogram inom naturbruksområdet, ett språkintroduktionsprogram samt en yrkesutbildning och en Yrkeshögskoleutbildning. Här utbildar vi människor som vill jobba inom den naturbaserade upplevelsenäringen och vi har elever från hela Sverige och även de nordiska grannländerna.

Genom samverkan med branscher, företag och organisationer inom de utbildningsområden som finns på skolan så kan våra utbildningar ständigt utvecklas så att de hålls uppdaterade och i enlighet med kunskapsbehoven som finns på arbetsmarknaden.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök